Hemmaplan avgör i Linköping

Linköping förtjänade inte att ta något från matchen i Göteborg och lyckades inte heller. Elitseriens bästa hemmalag känner nog allvaret och tar sig i kragen i dag. Det måste de göra. Ettan kan spelas till 1,80 Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt.

Nu är det slutspel. Allt som hänt innan kan glömmas. Så tänker lagen som haft ett tungt år åtminstone. Linköping kan nog ta och glömma det som hänt efter jul för innan det var de riktigt bra, framför allt på hemmaplan. Hemmaplan spelar som vanligt stor roll för Elitserielagen. Linköping var säsongens bästa hemmalag och det är något de kommer att dra nytta av nu. Laget hade en riktigt dålig dag i Göteborg men lyckades ändå tvinga fram en förlängning. De borde ha vaknat nu och fattat att det är slutspel.

Frölunda kommer att sakna Lundqvist närvaro på isen och man har ju faktiskt inte så brett lag som folk får en att tro. Tredje -och fjärdekedjan har inte bidragit så mycket vilket kanske är varför de inte varit så bra i år, trots stjärnspelarna.

Djurgården är ett ganska bra tips i dag också men de har svikit mig förut och magen säger att jag borde satsa på Linköping. Faktan backar upp magen och här får vi bättre odds.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 18:30
Linköping HC - Frölunda
1
65 kr

1 kommentar till “Hemmaplan avgör i Linköping

  1. Daniel den skrev:

    Sade ju det…. Djurgården kan man inte lita på 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *