För höga odds på Stoke idag

188Bet ger fina 2,37Stoke (Draw no bet) i matchen mot Spurs och jag kan inte låta bli att testa det. Raka ettan är mycket spelvärt också men då Stoke har en tendens till att tappa ledningar och kryssa mycket så satsar jag på pengarna tillbaks vid oavgjort. Spurs är inget märkvärdigt på bortaplan och kan få problem med Stokes fysiska spel.

Stoke har lyckats bra mot Spurs sedan de gick upp till Premier League. 2 vinster på 3 försök hittills och de lyckade t.o.m vinna (med en hel del flyt visserligen) på White Hart Lane i höstas med 1-0. Hemma kan de ge de flesta lagen problem. Oftast förlorar de mest mot lag som spelar snabb, teknisk fotboll. Bra läge att möta Spurs då när de har spelare som Lennon & Defoe borta. Stokes försvar får det genast lite lättare att försvara sig när sådana luriga spelartyper är borta. Defoe har dessutom stått för runt en tredjedel av lagets ligamål. Även King, Bentley, Huddlestone och Jenas är borta idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Stoke - Tottenham
Stoke*
39 kr

3 kommentarer till “För höga odds på Stoke idag

  1. John den skrev:

    Nej, nu får jag sluta att spela på Stoke. De får bara utvisningar varje gång jag tippar på dem 🙂

  2. Daniel den skrev:

    du kanske skulle spela på utvisning när du spelar på dem. Med samma insats borde du gå plus

  3. John den skrev:

    Faktiskt. De och Valencia får jag köra på. De är i grym utvisningsform.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *