Hårda tag väntas på Old Trafford

Möten mellan Man United och Liverpool brukar vara intensiva nog oavsett förutsättningarna inför matchen. Den här matchen har stor betydelse för båda lagen och risken finns att det blir extra het stämning. Många väl hårda satsningar brukar ses och det röda kortet har börjat bli en regel snarare än ett undantag i dessa möten. Jag känner att jag måste prova att det röda kortet visas till 3,55Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

Det har visats 6 röda kort på de 6 senaste mötena mellan de här lagen, varav minst ett i de senaste 4. Enbart Vidic har lyckats åka ut i 3 raka vilket är ett imponerande facit. Att han åker ut idag igen låter lite väl otroligt men inte känns det otänkbart alls att någon annan gör en galen satsning eller drar på sig ett gult för mycket. Det är mycket heta känslor mellan lagen och matchen är mycket viktig för dem båda. Man United behöver 3 poäng för att tappa mark i titelstriden. Liverpool ser gärna att ett annat lag vinner, speciellt när Man United kan gå förbi dem i maratonligan över mest ligasegrar (de har vunnit lika många just nu). Samtidigt har de ju den där fjärdeplatsen att tänka på..

Domare idag är Howard Webb och han brukar ha bland de högre kortsnitten i ligan. Om ingen gör något galet som förtjänar rött direkt så är chansen hygglig att Webb behöver ge någon ett andra gula.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 14:30
Man United - Liverpool
Rött kort visas
20 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *