Eindhoven spelar målrikt nästan samtliga matcher

Nu börjar en ny månad och jag inleder med ett litet okänt möte mellan BV Veendam och FC Eindhoven. Lagen i den holländska andraligan spelar väldigt ofta målrika matcher och detta stämmer väldigt väl in på dessa lag. I Eindhovens matcher slutar drygt 80% av matcherna med 3 mål eller fler.

Lagen som möts ligger ganska nära varandra i tabellen men är båda lag som siktar högre än så. Det som satt käppar i hjulet är svängdörrarna där bak. Mål görs ju men om man släpper in 3 mål var och varannan match. Eindohoven har dock spelat upp sig det senaste och ser ut att kunna vinna denna match. Senast mot Omniworld stördes laget utav en utvisning i samband med en straff tidigt och kunde inte repa sig och förlorade till slut med 3-1. Bots som visades ut är vänsterback normalt sett och ska inte ha för mycket med utgången av matchen att göra.

Veendam är inte ofarliga hemma och vann nyligen mot Zwolle vilket är starkt. Mötena mellan dessa två lag har slutat med 3 mål eller fler de fem senaste matcherna och oftast med mer än 4 mål.

Oddsen för detta spel dyker snabbt så snabba på.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 20:00
BV Veendam - FC Eindhoven
Över 2,5 mål
80 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *