Bodén hjälper Dalen att ta ny seger ikväll

Alla mina innebandytips gick in i februari så jag fortsätter att tippa den sporten jag har form i. Idag spelar Dalen – Helsingborg och Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt ger fina 2,05Dalenseger. Dalen brukar vinna dessa möten för det mesta och jag tror att deras formstarka offensiv blir för mycket för ett Helsingborg som inte övertygat det senaste. Matchen visas live på TV4Sport kl. 19.00 för den som är sugen.

Dalen har ett bra facit mot Helsingborg då de har vunnit 7 av 9 matcher sedan skåningarna gick upp i Superligan. Visst har Helsingborg blivit bättre det senaste året men de har ingen vidare form just nu. De har bara vunnit 2 av de 7 senaste matcherna och de gjorde bara precis tillräckligt för att vinna senast mot Umeå City med 3-2.

Helsingborg är kända för sitt fina försvar men nu möter de ett Dalen som öst in mål på slutet och är svårspelade uppe i Umeå. De har gjort hela 30 mål på de 3 senaste matcherna och slog formstarka Warberg hemma senast med 8-6. Innan dess gav de Storvreta en rejäl kamp och gjorde hela 9 mål på deras hemmaplan när de förlorade med 9-10. Vi lär få se en taggad Peder Bodén idag som är ute efter sitt 300:e mål i högsta serien. Gör han mål blir han den förste som har gjort 300 mål och 300 assist. Vilket bättre sätt att bli historisk än inför hemmapubliken i en TV-match? Jag tror han hjälper Dalen att ta 3 poäng idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Dalen - Helsingborg
1
40 kr

2 kommentarer till “Bodén hjälper Dalen att ta ny seger ikväll

  1. John den skrev:

    Nu får Dalen ta och skärpa till sig. Längesen jag såg så mycket misstag. Helsingborg behöver inte jobba ett dugg för att få sina mål.

  2. Daniel den skrev:

    Såg bara sista målet men kändes slappt av Dalen där

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *