Detroit och Colorado är inte de målfarligaste lagen

Första matchen efter uppehållet och Detroit är nog laget som tjänat mest på detta. Flera spelare är på väg tillbaka och flertalet spelare har fått vila en längre tid, våra svenskar inkluderat. Jag tror det blir en tight match som vanligt för Detroit men de borde ha en bra chans. Oddsen är som vanligt bra när det gäller NHL. 2,55 bjuder Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekttvåan.

Colorado har överraskat de flesta med att ligga på sjätte plats i sin division. Stastny och Duchene bär upp laget. Den förste där borde vara ganska besviken efter förlusten i går mot Babcocks Kanada. Det är svårt att bedöma form så här direkt efter uppehållet men det såg ganska bra ut för Colorado innan OS startade.

Detroit har ett mycket bra lag och har varit framträdande i NHL under flera år. De är antagligen det bästa laget i NHL de senaste 20 åren. I år har de haft mycket skador och varit väldigt ojämna men det ser bättre och bättre ut på den fronten. Holmström och Kronwall ska vara med i natt. Lilja är med i truppen efter ett år(!) vid sidan av. Våra andra olympier har fått vila och borde vara revanschsugna inför matchen. Jag tycker att det lutar åt att Detroit tar hem detta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 03:00
Colorado Avalanche - Detroit Red Wings
2
109 kr

4 kommentarer till “Detroit och Colorado är inte de målfarligaste lagen

 1. John den skrev:

  Lidström av alla avgjorde. Inte ofta nuförtiden.

 2. Daniel den skrev:

  Jag bad Viktor hålla tummarna innan han gick och lade sig och det verkar ha fungerat 🙂

 3. Daniel den skrev:

  Kul förresten att alla målen i Detroit gjordes av svenskar.

 4. Viktor den skrev:

  Bra tips! Detroit-svenskarna hade vilat upp sig ordentligt och var säkert rejält revanchsugna.. men framför allt var det mina hållna tummar och tår som gjorde så att de vann 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *