Brynäs backkris stör inför mötet med Djurgården

Brynäs har haft det tufft i år med mycket skador, framför allt på backar. Nu har de förlorat ännu en spelare för resten av säsongen. Djurgården däremot har det lite bättre. De har fått vila i fred under OS och kommer från en stark upphämtning mot Södertälje. Ettan känns bra till 1,76Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365.

Djurgården har varit bra i år, bättre än vad jag trodde. De spelar en ganska tråkig men effektiv hockey där burskydd spelar en stor roll. Senast låg de under med 4-3 mot Södertälje efter halva sista perioden. De lyckades dock göra två snabba mål och hålla undan för seger. Det stärker dem nog och ringrosten från vilan borde slipats bort lite.

Brynäs lyckades inte besegra Frölunda hemma utan förlorade med 3-1. Man har haft skadeproblem på backar den största delen av säsongen och nu har man två nya avbräck för i kväll. Det måste kännas, inte bara i laguppställningen men borde även vara jobbigt mentalt. Brynäs borde inte ha mycket chans här.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 19:00
Djurgården - Brynäs
1
82 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *