Umeå City ska klara av ett par baljor mot Caperio/Täby

Näst sista omgången i Superligan idag och jag måste bara testa ett par odds som fick mig att reagera. Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway ger 1,90 på att Umeå City gör mer än 1,5 mål mot Caperio/Täby och trots klasskillnaden så är det stor chans att det kan hända. I innebandy är inte två mål mycket och Caperio/Täbys försvarsspel är inte något märkvärdigt.

Caperio/Täby kämpar i toppen med Storvreta om den åtråvärda förstaplatsen som ger flera fördelar i slutspelet. Just nu ligger de lika på poäng men Storvreta har 4 bättre i målskillnad. Caperio/Täby har gjort fler mål men har även släppt in en del fler. Idag lär de väl göra vad de är bäst på för att putsa målskillnaden – satsa hårt på att stänka in en massa bollar. Det skulle inte förvåna mig om de kommer upp i tvåsiffrigt idag. Men samtidigt lär det nog bli en del kontringslägen för Umeå, som har gjort det bra det senaste (förutom i storförlusten mot AIK). Caperio/Täbys försvar har inte direkt imponerat på mig under säsongen och nu saknar de dessutom 4 backar idag. De har släppt in minst 2 mål i alla matcher den här säsongen så Betways lina på 1,5 mål känns fel. Andra bottenlag som Järfälla (7 mål), Västerås (3), Tyresö (5) och Sirius (5) har klarat den linan fint i Tibblehallen och även ett Umeå, som inte är helt 100% klara till att stanna uppe, har gjort en del mål på Caperio/Täby sedan de gick upp. De tre tidigare mötena har slutat med segrar för Caperio/Täby med 9-7, 7-6 och 8-4. Oddset känns riktigt spelvärt!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Caperio/Täby - Umeå City
Umeå (över 1,5 mål)
68 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *