Portsmouth i turbulenta tider och får svårt mot Burnley

Portsmouth är på väg mot konkurs och det betyder att de antagligen får nio minuspoäng. Det gick ju knappast bra innan detta så moralen kan inte vara på topp. Burnley tar enbart poäng hemma och 2,04188bet känns väldigt spelvärt.

Burnley är inte det bästa laget i Premier League det vet ju alla. De tar enbart poäng hemma. En sådan här match måste man vinna om man ska ha chans att stanna kvar och det vet dem om. Den viktige gamlingen Alexander borde vara tillbaka i laguppställningen i dag vilket är ett plus för hemmalaget.

Det kan inte vara roligt att vara ett pompey-fan just nu. De ser ut att vara klara för att trilla ur serien. De ligger efter nu och kommer ligga ännu mer efter när de kasserar in de extra nio minuspoängen. Det är blåsigt värre i klubben och moralen är nog inte på topp inför dagens bortamatch mot ”the clarets”. Vanden Borre, Mokoena, Piquionne och antagligen Ben-Haim lär saknas vilket är tuffa avbräck för ett lag med tunn trupp. Senaste poängen borta kom mot Sunderland i December. Får det jobbigt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Burnley - Portsmouth
1
57 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *