Schalke 04 är svårspelade på hemmaplan

Schalke 04 spelar riktigt bra, och ännu bättre när de är hemma. De lyckas alltid få resultat med sig vilket grundar sig i ett väldigt stabilt försvar. Dortmund kommer på besök och de kommer att behöva spela över sin förmåga för att rubba hemnmalaget. 188bet ger 2,13 på hemmaseger vilket är väldigt spelvärt.

Schalke ligger och slickar topplagen med fyra poäng färre i kampen om ligasegern. Det kommer att visa sig om de har tillräckligt med kvalitet för att pressa de två suveränerna i toppen ytterligare. Klart är att de är bättre än de allra flesta lag i serien. Framför allt visar de prov på en imponerande jämnhet. Hemma är de svårspelade och de har släppt in minst mål i ligan. Det är ett lag som sällan tappar onödiga poäng.

Dortmund är även det ett gammalt storlag som försöker jobba sig upp till toppen igen. De plockar sina flesta bortapoäng mot de sämre lagen medan de hemma kan slå de flesta lag. De saknar Lucas Barrios till matchen då han är avstängd. Han är deras bästa målskytt med 11 fullträffar så här långt. Det är sällan enkelt att ersätta sin bäste målskytt då ersättarna ofta är oprövade och inte inne i matchtempo.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 20:00
Schalke 04 - Dortmund
1
64 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *