Formstarka Wigan blir för svårt för Catalans

Wigan Warriors har imponerat stort hittills i Super League och leder ligan efter tre raka vinster. Catalans är desperata efter sina första poäng, men de lär nog få vänta minst en vecka till då de saknar flera viktiga spelare. Wigan ska vara för starka här och jag tippar på att de kan ta igen -12 i handikapp till 1,91 hos Sportingbet.

Wigan följde upp sina utklassningar hemma mot Crusaders (38-6) och Rovers (32-6) med att imponerande besegra Warrington borta med 22-20. De har sett stabila ut försvarsmässigt och har många alternativ framåt. Phelps är fortfarande borta men ersättaren som full-back, Amos Roberts, har gjort succé hittills med två tries i alla matcher. Hookern Andy Riddell är dessutom tillbaka från skada.

Catalans är ett bra lag som egentligen borde plocka fler poäng. Men just nu har de två tunga avbräck som gör det svårare för dem ikväll. Nyckelspelaren och kaptenen Thomas Bosc är fortfarande skadad ett par veckor till. Frankrikes lagkapten Oliver Elima är nu dessutom avstängd efter en armbågstackling förra veckan. Utan dessa två blir det svårt att vända trenden mot ett hemmastarkt Wigan, som trots en taskig gräsmatta övertygade offensivt mot Rovers senast.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Fre 21:00
Wigan - Catalans
Wigan (-12)
45 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *