Coventry krigar till sig 3 poäng

Coventry har en fin period i den engelska andradivisionen. Laget gör inte mycket mål men spelar stabilt, tar poäng och travar uppåt i tabellen.
Till matchen mot Scunthorpe får man tillbaka Eastwood, Deegan och Barnett efter skador och avstängning. Scunthorpe vann på sin hemmaplan i december med 1-0. Jag tror på en ny målsnål match där Coventry drar det längsta strået till oddset 1,80.

Kanada har vaknat till rejält i OS-hockeyn.. efter ett trevande gruppspel med bara en seger under ordinarie matchtid, utklassade man toppnationen och guldkandidaten Ryssland med 7-3 i kvartsfinalen.

Slovakien lyckades vinna sin kvartsfinal mot Sverige men det tycker jag säger mer om Sveriges oförmåga snarare än Slovakisk mästerlighet. Slovakien var ju trots allt hårt pressade i åttondelsfinalen mot Norge(!) där de kom undan med blotta förskräckelsen. Kanada vann sin match i gruppspelet mot Norge med 8-0. Kanada har ett enormt publikstöd och bara vinner det här. 1,35 på hemmaseger är bra för det här är en riktig hämtgurka!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 03:30
Kanada - Slovakien
1
39 kr
Lör 16:00
Coventry - Scunthorpe
1
159 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *