Go Ahead Eagles har bra chans borta mot Maastricht

GO Ahead Eagles satsar hårt på att gå upp till högstaligan. På kvällen den 26e februari har de chansen att dryga ut avståndet till trean i tabellen, Zwolle som har en lurig match mot Den Bosch. Hela 2,90 hittar jag på Pinnacle för bortaseger. Det tycker jag är ett stooort överodds.

GO Ahead Eagles är i het form efter segern med 4-1 mot Den Bosch senast. Det är inte en lätt match det. Nu ska de ta försöka ta hand om Maastricht som de slog med 4-0 hemma i November. Det är inte lika lätt borta men med blodad tand och en het Gerritsen på topp borde det kunna gå vägen. Tränaren och Jules Reimerink har blivit prisade nyligen för att de är bland de allra bästa i ligan. Lånen från övre ligan betalar således för sig.

Maastricht är inte alls i samma klass och har visat det med att vara ganska jämna hela säsongen. De har inte lyckats vandra sig långt från mitten på serien. De är inte ofarliga och lyckas då och då plocka hyfsade resultat mot lag över dem i tabellen. Nu är det inte så långt kvar av säsongen och de borde inte ha så mycket att spela för. De är för långt ifrån toppen men ändå på ganska säker mark. Jag tror stenhårt på den här matchen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 20:00
Maastricht - GO Ahead Eagles
2
57 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *