Förbättra ditt spelande med hjälp av statistik

Vi på Oddskampen gillar att använda oss av statistik när vi bettar och har planer på att förbättra den delen på vår sida. Vi ser inte bara statistiken som nåt man kan skylta med när det går bra eller något andra kan hacka på när det går sämre. Genom att reflektera över ditt spelande och gå tillbaka och kolla på statistiken så kan du utvecklas som spelare.

Det finns många saker som kan spela en roll för hur det går med ditt bettande. Har du tillgång till bra statistik så kan du konkret se vad som är dina starka och svaga punkter. Du kan se tecken på vilken spelmodell som passar dig bäst och få förslag på hur du kan använda din spelkassa bättre. Du kan se vilka spelformer du sätter mest och vilka du bör hålla dig borta från. De vanliga 1-X-2-tipsen kanske fungerar bäst medan handikappen sviker dig för det mesta. Du kanske trodde att du var bäst på tennis men det visar sig att du borde spela oftare på hockey istället. När du få se statistiken på svart och vitt så kanske inte allt är som du förväntade dig.

Allt detta är såklart jobbigt att räkna ut själv, och även att programmera om du har de kunskaperna. Men som tur var så finns det webbsidor som erbjuder tjänster som räknar ut statistik automatiskt åt dig. En av de bästa enligt oss är bettingbloggen.com, som dessutom är gratis. De erbjuder både en spelblogg, där du kan dela med dig av dina bästa tips, och en spelbok där avancerad statistik räknas ut automatiskt på datan du fyller i. Där kan du således starta din egen bettingblogg för att hjälpa dig att hålla koll på ditt spelande och utnyttja deras väldigt utförliga statistik. De olika användarbloggarnas resultat kan man följa på deras startsida, så om det går bra kan du få en hel del uppmärksamhet.

Oavsett om du spelar enbart för eget nöje, eller om du hoppas kunna etablera dig på en marknad som är ganska mätt på bettingbloggar, så är statistik väldigt viktigt. Inte bara för dig själv utan även för de som kanske läser. De hjälper dig att bli en smartare och bättre spelare, samtidigt som läsarna får mer kött på benen om dig som spelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *