Finland snuvar Sverige på bronset

Hockey Canada Cup - United States v Finland

Noora Räty i det finska målet har övertygat.

Damkronorna har föga överraskande tagit sig till bronsmatch i Vancouver där de finska kollegorna står för motståndet, som så många gånger förr. Nu när de svenska herrlaget misslyckades får vi hoppas på att damerna tar medalj istället. Jag tror dock på finskorna ikväll till oddset 2,10 hos Fonbet.

Sverige har inte imponerat hittills i turneringen, slött spel och Kim Martin har överraskat negativt i målet. Både mot Kanada och USA blev man totalt utspelat, 1-13 respektive 1-9 är så dåligt att man skäms.
Finland har gjort det bra hittills, speciellt försvars- och målvaktspelet har varit bra. Även Finskorna har torskat mot Kanada och USA i denna turnering, dock ”bara” med 0-5 respektive 0-6.
20-åriga Noora Räty i det finska målet har storspelat, en räddningsprocent på 88 % efter att ha mött både Kanada och USA är imponerande. Hon kan mycket väl avgöra det här åt Finland genom att spika igen.

Finland har tagit brons i de två senaste VM-turneringarna och slagit Sverige båda gångerna. 4-1 till Finland blev det i senaste VM-turneringen i Kina, det är också senaste mötet lagen emellan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 20:00
Finland Dam - Sverige Dam
1
60 kr

4 kommentarer till “Finland snuvar Sverige på bronset

 1. John den skrev:

  Fonbet? Jag gillar hur du hittar de mest obskyra bolagen på nätet hehe. Den ser lite suspekt ut. Den drivs av ryska maffian va? 🙂

 2. Viktor den skrev:

  Finland vann matchen och snuvade Sverige på bronset.. men först efter sudden death, dubbelurk! =(

 3. Daniel den skrev:

  Jag trodde hårt på finland-seger. Tråkigt för sverige och dig att det blev som det blev. Få vinnare där förutom min finska flickvän då 🙂
  На здоровье! som de säger på fonbet

 4. Viktor den skrev:

  Det betyder ”Heja Finland” på serbokratiska 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *