Alfredsson mot Forsberg

http://farm4.static.flickr.com/3029/2297051533_a31dcf7e6f.jpg?v=0

Daniel Forsberg eller Peter Alfredsson?

Dagen innan julafton fick Daniel Alfredsson ta emot en rejäl tackling i vilken han skadade axeln. Den 22:e januari var han tillbaka i spel och har sedan dess gjort 17 poäng på 14 matcher i NHL. Han har lyckats bibehålla den fina formen in i OS där han varit en av Sveriges bästa spelare. Alfies kedjekompisar i denna turnering heter Nicklas Bäckström och Loui Eriksson. Bäckström är poängbäst i det svenska laget med 5 poäng och Loui Eriksson är målbäst med 3 strutar. De 3 nämnda pojkarna bildar ett giftigt anfall som Slovakien kommer få stora problem med i kvartsfinalen.

Jag spelar på att Daniel Alfredsson gör fler poäng mot Slovakien än Peter Forsberg till oddset 2,50 i en ”Head to Head” hos Unibet.

Till slutspelet kommer tempot i matcherna att höjas mer och Foppa kommer få det ännu svårare att hänga med. Foppa har spelat 6 stycken landskamper 2009/2010 och faktum är att han inte gjort 1 enda poäng. I OS så här långt har inte någon spelare Foppas lina gjort poäng så här långt. Lägg där till att Foppa dessutom är mycket skadedrabbad och han kliver av matcher lite då och då..

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 06:00
D. Alfredsson - P. Forsberg
Alfie fler poäng mot Slovakien
40 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *