Brighton är svårspelade för tillfället

Brighton spelar just nu mycket bättre än vad deras ligaposition visar, och hade det inte varit för deras dåliga hemmaform så hade de nog legat stabilt i mitten. Deras bortafacit (5-7-4) kan mäta sig med de flesta andra lag och de kan mycket väl få med sig något hem från Charlton, som inte har någon vidare form. Jag testar oavgjort till 4,11 hos Pinnacle.

Charlton har haft det tufft i ligan det senaste och har bara vunnit 1 av de senaste 7 matcherna. Den kom i helgen hemma mot Yeovil (2-0) men borde inte överskattas. Målvakten Elliot spelade bra då men är tveksam idag, precis som Frazer Richardson.

Brighton var nära en stark vinst borta mot Leeds senast men fick nöja sig med en poäng efter en kvittering i sista sekunderna. Ett minus är att viktiga backen Virgo blev utvisad då och är avstängd ikväll. Men Brighton ska ändå ses med poängchans då de har fin form och allt att spela för. De har bara förlorat 1 av de 7 senaste bortamatcherna och det var mot hemmastarka Swindon med bara 2-1. Deras 4-5-1 funkar bra borta och de trivs med att möta topplagen som underdog. Charlton får nog vara på topp för att få med sig en vinst. Båda lagen har spelat många tighta matcher det senaste och ett X skulle inte direkt förvåna mig.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Charlton - Brighton
X
25 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *