Kanada har bra med motivation inför semifinalen mot Finland

OS-semifinal i en av de mest ojämna sporterna som är med i spelen, damhockeyn. Kanada är tämligen överlägset allt motstånd och det enda lag som kanske kan stå emot dem är väl USA. Nu möter de dock Finland som de borde kunna köra över. Kanade vinner med 8 mål eller mer.

Kanada spelar på hemmaplan vilket alltid är en enorm morot för ett så hockeytokigt land. Herrarna förlorade i går mot USA och damerna kommer vilja ta revansch på deras vägnar. De har svävat genom gruppspelet där de gjort så mycket mål att jag inte ens orkar räkna dem i huvudet. De är så fullkomligt överlägsna och jag kan inte se hur Finland skulle kunna rubba de regerande mästarna. De vinner med största sannolikhet enkelt och antagligen med fler än 7 mål.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 02:00
Kanada - Finland
Kanada (-7,5 mål)
71 kr

1 kommentar till “Kanada har bra med motivation inför semifinalen mot Finland

  1. Daniel den skrev:

    Den finska målvakten spelar jättebra så det är bara 2-0 vid halva matchen. Men måste sova nu… Får mitt tunga besked imorgon 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *