Boateng kan få det jobbigt mot Valencias skickliga anfall

Det blir ett tips till ifrån matchen Valencia – Getafe. Bortalagets defensive mittfältare Derek Boateng är tillbaka i laget igen och har en tuff uppgift när han ska stoppa Valencias skickliga anfall. Chansen att Boateng drar på sig en varning idag känns god och jag testar därför 2,50 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

Getafe har haft det svårare på bortaplan under säsongen och det märks även i varningsstatistiken då snittet är nästan dubbelt så högt borta. Boateng har ett stort defensivt ansvar på mitten och hans uppgift blir ännu svårare när hemmalagen börjar trycka på. Han har dragit på sig 7 varningar på de 14 matcherna han startat och han har även blivit utvisad en gång. Boateng är en rätt stor fysisk spelare och i dag ställs han mot små kvicka Valenciaspelare med underbar teknik. Det känns som att han har god chans att förr eller senare dra på sig en foul för mycket i en liga där det delas ut många kort. När han senast spelade mot Barca borta, och mötte små tekniska lirare, blev han varnad.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 21:00
Valencia - Getafe
Boateng varnad
66 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *