David Villa ska ha bra chans att näta ikväll

Det känns riktigt märkligt att det spelas en La Liga-match på en måndag, men det är bara att lägga sig framför TV:n och (förhoppningsvis) njuta då det kan bli underhållande mellan Valencia – Getafe. Ett spel som lockar i matchen är att David Villa blir målskytt till 1,90 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

Förutom att han är en av de mest fruktade anfallarna i världen så visar statistiken att oddset borde vara lägre än så. Han ligger tvåa i skytteligan med imponerande 15 mål på 21 matcher. Hemma på Mestalla har han gjort mål i 23 av de senaste 31 ligamatcherna. Dessutom har han gjort 3 mål på de 2 senaste mötena mot Getafe (varav ett i 1-3-förlusten i höstas). Getafe är på nergång efter sina cupäventyr och har det ofta svårt på bortaplan. Lägg även till att ordinarie mittbacken Mario är borta. Förutsättningarna ser bra ut för att Villa ska måla.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 21:00
Valencia - Getafe
Villa gör mål
41 kr

1 kommentar till “David Villa ska ha bra chans att näta ikväll

  1. Daniel den skrev:

    Gött att jag lyckas rygga alla tips som du sätter 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *