Sirius kan göra det jobbigt i Uppsaladerbyt

Det blir ännu ett målspel från Superligan idag där jag känner att Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway är generösa. De ger 1,85 för att Sirius ska göra över 2,5 mål i derbyt mot Storvreta. Mötet i höstas slutade 6-5 till Storvreta och de fick jobba hårt för segern. Ett derby är alltid ett derby och att Storvreta släpper in åtminstone 3 mål är inte alls otänkbart.

Sirius har visserligen klarat kontraktet men jag tror inte nödvändigtvis att det är något negativt för tipset. Nu kan de spela utan press och har inget att förlora. De kan gå ut idag och ha kul mot storebrorn Storvreta som har mer tryck på sig. Sirius coach har sagt att de ska gå ut och spela ”offensiv och positiv innebandy” som kan underhålla publiken. Sedan att det är derby gör ju också att de inte bara kommer att lalla omkring och tänka på sommarsemestern. 3 mål ska de ha en fin chans att göra.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 16:00
Storvreta - Sirius
Sirius (Över 2,5 mål)
43 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *