Två målsnåla lag möts i hett derby på St Andrews

Midlands-derbyt mellan Birmingham och Wolves ser på förhand ut att bli en tight affär. Båda lagen är väldigt målsnåla och riskerar inte mycket när de går framåt. Jag lägger en liten insats på att det blir under 1,5 mål i matchen till fina 2,85 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Publiken på St Andrews brukar inte direkt bli bortskämda på mål. Snittet ligger på runt 0,7 mål/match och Birmingham är experter på att göra precis det som behövs för att ta en seger hemma (eller en poäng om de möter ett storlag). Nu möter de ett Wolves som inte har imponerat på mig alls sen de blev uppflyttade. De har ytterst få spelare med utmärkande kvalitéer och jag ser ingen tydlig spelidé heller. De bör spela 4-5-1 idag och kommer förmodligen starta med max 3 offensivt lagda spelare. De kämpar på bra men räcker inte till bakåt och ser samtidigt väldigt tama och idélösa ut framåt.

I höstas vann Birmingham en tight match med 1-0 och det skulle inte förvåna mig om det slutade så igen. Kanske kan Wolves, som bör få en reaktion efter den usla insatsen mot Palace i FA-cupen, gneta till sig ett 0-0. Hur som helst så förväntar jag mig ett tight, mindre underhållande derby.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 14:30
Birmingham - Wolves
Under 1,5 mål
22 kr

4 kommentarer till “Två målsnåla lag möts i hett derby på St Andrews

 1. LBT den skrev:

  Ställer mig frågan om ni använder er av Betfair och i såna fall varför inte?

  Samma spel går för tillfället att få där till oddset 2.98. Det är stor skillnad det.

 2. Daniel den skrev:

  det beror nog främst på att betfair är lite luriga. De tar ju nämligen drygt 5 procent av vinsten man får. Oddsen blir således lite mer jämförliga med andra bolag.
  Om vi räknar på detta spel till exempel så skulle vinten bli 65,56 på betfair. Men drar vi bort så blir vinsten ”bara” 62,28 vilket faktiskt är mindre än det som John får av betway här.

 3. LBT den skrev:

  Det är i o f s sant, var lite för snabb där bara:-)

 4. Daniel den skrev:

  Gillar betfair men inte att de drar av på vinsterna. Vi undviker gärna dem bara för det. Sidan är lite svårnavigerad också 🙂 Annars kanonodds

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *