Linköping borde kunna klara av att vinna första perioden mot Rögle

Linköping leder Elitserien just nu och ser starka ut. Formen är helt okej men nu gäller det att börja köra för seriesegern om man vill få med sig fördelar i slutspelet senare i vår. Att de vinner första perioden mot Rögle ger mig 1,75Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt.

Linköping har flertalet kvalitetsspelare men det var inte förrän tjeckerna kom in som det riktigt började klicka. Framförallt ser powerplay-spelet bra ut. De är just nu starkast i elitserien i spel men minst en man mer på banan (28,21% eff.). Efter allt snack om HVs starka powerplay så är det ett testamente på kvaliteten i det spelet. Rögle har kniven på strupen men spelar inte alls lika tight som man gjorde tidigare på säsongen. Man försöker men man är konstant för svaga för att orka. Oddsen är inte speciellt höga för hemmaseger i dag vilket gör att matchen inte är så spelvärd på de flesta spelbolag. Hittade dock ett spelvärt odds på att LHC lyckas vinna första perioden.

Som jämförelse så kan vi meddela att Nordicbet bjuder knappt 1,50 på samma spel. Jag spelar 6% på detta.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Linköping HC - Rögle
1 (1:a perioden)
66 kr

1 kommentar till “Linköping borde kunna klara av att vinna första perioden mot Rögle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *