Anaheim är så bra hemma

Nu så är det dags för nattens NHL igen. Ett av mina favoritområden att tippa just nu. Får faktiskt in det mesta. Kan vara dumt är säga något sådant men man måste få klappa sig själv på ryggen när det går bra ibland. Anaheim spelar som två olika lag. Ett som är ruskigt bra och ett som har svårt att få med sig poäng. Skillnaden är att det ena laget spelar hemma i värmen. Faktum är att de på hemmaplan har 9 raka segrar vilket bara kan matchas av Washington och alla vet vi ju hur bra de är. Borta är de inte lika heta. Tur för dem då att de spelar hemma.

Med Selänne tillbaka så mer än dubblar de sin effektivitet i power play också och det kan vara viktigt när de möter ett formstarkt lag. Los Angeles är ganska bra nu men så har det inte alltid varit. Det har varit lite av en berg-o-dalbana för dem i år. Formen just nu är stark men jag tycker mig se tecken på ett trendbrott. Mot Anaheim får de i vilket fall som helst mycket svårt. Ettan ger mig hela 2,40 Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt vilket beror på LA goda form. Satsar 6% som matchar nivån jag använde tidigare under dagen på Linköping

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 04:00
Anaheim Ducks - Los Angeles Kings
1
87 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *