Överspel testas när Cardiff söker revansch

Jag förväntar mig ett hungrigt Cardiff idag hemma mot ett nytänt Peterborough. Dels för att de inte vill tappa mark i uppflyttningskampen efter utskåpningen borta mot Newcastle senast (1-5), och dels för att ta revansch för förra mötet lagen emellan, då de släppte en 4-0-ledning i halvtid till 4-4. Jag tror vi får se mål och testar över 2,5 mål till  1,85 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

Cardiff har bland de starkaste offensiven i serien och ska kunna göra det jobbigt för Peterborough, som släppt in flest mål av alla, om de bara visar rätt attityd. De har varit slarviga bakåt också stundtals och under den här säsongen har de vart med om en del riktiga målfester (4-2 mot Sheff Utd, 6-1 mot Derby, 2-3 mot Swansea som ett par exempel) som har gått åt båda hållen. Ledley är borta ännu och Bothroyd rankas 50/50, men de har gott om alternativ framåt oavsett.

Posh slog QPR med 1-0 senast och fick en fin start under nya tränaren Jim Gannon. De kan spela fin fotboll och Mackail-Smith – McLean framåt med skicklige Boyd i fri roll kan vara luriga att möta. Frågan är hur deras 3-4-1-2 funkar defensivt. Att nåt annat än en 4-backslinje funkar i England är sällsynt och, ny tränare till trots, så har försvaret visat hittills att de inte håller på den här nivån.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:45
Cardiff - Peterborough
Över 2,5 mål
43 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *