Wolves har svårt i laddade derbyn

Nu kommer det att hända igen… Jag tippar wolves men denna gång kommer jag att tippa emot dem vilket torde innebära att de vinner 🙂 Wolves är inte i form även om matchen mot Crystal Palace inte kan användas som formmätare. De har historiskt mycket svårt i derbyn mot de lagen som betraktas som bittra fiender och de förlorar nog även i dag. Etta till oddset 1,90Pinnacle.

Jag har hållit på Wolverhampton sedan 97 tror jag. Det var det klassiska spelet Championship Manager som fick in mig på ’old gold’. Robbie Keane gjorde 67 mål en säsong vill jag minnas. Men nu ska det inte handla om det utan matchen i dag. Wolves är inte speciellt bra nu och med enbart en anfallare som kan göra mål så ser det mörkt ut just nu. I dag möter de Birmingham också vilket sällan slutar med vinst. Inte ens förra året då Birmingham fick en spelare utvisad i första halvlek kunde de vinna. Det blev förlust med 2-0. Historiskt sett har de mycket svårt i derbyna mot West Brom och Birmingham och inget talar väl för en förändring nu. Ettan känns stark.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 14:30
Birmingham - Wolves
1
48 kr

2 kommentarer till “Wolves har svårt i laddade derbyn

  1. John den skrev:

    Hur känns det att sätta ett Wolves-tips? Glad? Ledsen? 😉

    Wolves hade gärna fått vinna med 1-0 för mitt tips skull. Men som vanligt ska rat boy förstöra..

  2. Daniel den skrev:

    Det bra med tipset vart ju att jag nästan inte kunde bli besviken 🙂 Jag fick pengar för detta men samtidigt sög det ju att de tappade de sista tio. Jag är väl lagom nöjd. 1-1 hade varit illa för våra stats 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *