Storvreta – Helsingborg brukar bli målrikt

Kul möte att vänta ikväll i Superligan mellan Storvreta och Helsingborg. Storvreta är vassa framåt och har nu i princip full trupp att välja ifrån. Detta möte har levererat mycket mål de senaste säsongerna så oddset 2,00över 10,5 mål hos Ladbrokes måste testas.

Storvreta brukar vara svårspelade hemma och när de väl kommer igång brukar det bli en del mål. Ett plus för hemmalaget är att förra säsongens poängkung Fredrik Holtz är tillbaka efter skada och har sett hungrig ut på träningarna. Helsingborg lär satsa på kontringar och är skickliga nog även borta för att störa hemmalaget.

Målsnittet i Storvretas hemmamatcher ligger på 11,6 mål/match.  Förra mötet i höstas slutade 5-4 till Helsingborg nere i Skåne, men då saknade Storvreta alla sina ordinarie centrar (Kohonen bl a). Annars har antalet mål slutat över linan utan problem de senaste 3 mötena i Uppsala (8-7, 13-1 och 7-6 efter förlängning).

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Storvreta - FC Helsingborg
Över 10,5 mål
41 kr

1 kommentar till “Storvreta – Helsingborg brukar bli målrikt

  1. Daniel den skrev:

    Tight som vanligt i första perioden. Målexplosion i andra. 3 mål i sista är ju vanligtvis inte några problem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *