Wolves rädda om poängen

Wolverhampton har bara gjort 9 mål på 12 hemmamatcher och med det är man sämst i ligan med. När anfallsspelet tryter verkar förvarsspelet prioriteras. I förra hemmamatchen lyckades de spela 0-0 mot Liverpool.

Förra mötet här vann Tottenham med 2-0 men förra mötet i London vann faktiskt Wolves. Vad än slutresultatet må bli så är jag säker på Tottenhamdominans och ett tillbakapressat Wolves. Wolves ligger på näst sista plats i tabellen, men har hela 6 lag inom 3 poäng före sig. De kommer att vara lite rädda om enpoängaren de har vid matchstart. Tottenham var det bättre laget i förra matchen mot Aston Villa. Ineffektivitet var det ända som stod emellan dem och 3 poäng.

Jag spelar på att Tottenham får flest hörnor i matchen med handikappet Tottenham -1 hörna till oddset 2,10 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Tor 20:45
Wolverhampton - Tottenham
Tottenham (-1 hörna)
19 kr

1 kommentar till “Wolves rädda om poängen

  1. Daniel den skrev:

    ooh, 1,5% av kassan. Hårdspelar 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *