Manchester United är i målform

Den här onsdagskvällen står värd för en del premier league-matcher och jag har haft lite svårt att välja bland dem. Jag ser dock att Manchester Uniteds öga för mål är underskattat hos många spelbolag. Jag spelar på över 2,5 mål188bet. De ger mig oddset 2,19.

Aston Villa är i helt okej form men de ligger tyvärr några platser längre ner än vad de hoppats på. Det är långt kvar och de vet att de måste plocka fler segrar för att ta sig dit. Matcherna mot Manchester United slutar med 3 mål eller fler i hälften av matcherna  ungefär. Nu är dock United och Rooney är i brutal målform just nu och kör över de flesta lagen. Två bra lag gör upp och båda har anfallsvapen för att spotta in ett eller annat.

5% satsas vilket i nuläget är 52 kronor.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Aston Villa - Manchester United
Över 2,5 mål
52 kr

3 kommentarer till “Manchester United är i målform

  1. John den skrev:

    Känns som det kommer bli rätt tight här, men till det oddset är det värt att testa. Men som du säger så har de ju kapaciteten till att fixa det

  2. Daniel den skrev:

    Inte så skitlångt kvar nu. Visste att utvisningen skulle skita det för mig

  3. Daniel den skrev:

    Bäst jag slutar tippa den här månaden 🙂 Flytet är inte med mig tydligen. Ha’re gött

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *