Norwich ska vara klassen bättre än Brighton

Norwich ska ses med god chans mot hemmasvaga Brighton idag och jag spelar tvåan till 1,87 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet.

Brighton är ett av de sämsta hemmalagen i hela ligasystemet och det är en stor anledning till att de ligger farligt nära nedflyttningsstrecket. De har bara skrapat ihop ynka 9 poäng på 14 matcher på Withdean Stadium och gjort 11 mål. De har kämpat på bra det senaste men är alldeles för tama framåt. På de fem senaste hemmamatcherna har de gjort ett mål totalt. De flesta topplagen (Leeds, Charlton, Millwall, Colchester) har åkt hem härifrån med 3 poäng och med Norwich farliga anfall så förväntar jag mig bortavinst igen. Speciellt nu när lagkaptenen och målkungen Grant Holt är tillbaka efter avstängning. Efter förlusten mot Millwall senast så lär de vara hungriga efter en ny vinst för att hålla kvar sin förstaplats.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Brighton - Norwich
2
54 kr

1 kommentar till “Norwich ska vara klassen bättre än Brighton

  1. John den skrev:

    Puh, Norwich gillar att göra det spännande 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *