Doncaster och Nottingham gör upp i Championship

Doncaster och Nottingham Forest spelar en ganska intressant match senare i dag. Jag tror att båda lagen kommer lyckas fota in en boll var åtminstone. Att båda lagen gör mål ger mig 1,85Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Doncaster är ofta ett underskattat lag som har mycket talang men har svårt att få resultaten med sig. Förra året var de ett av de bättre lagen spelmässigt men hade stora problem att få in bollen i mål under första delen av säsongen. Därav låg de pyrt till länge. Den situationen förbättrades mot slutet och de fick en respektabel placering.

Nottingham har ett spännande lag med massor utav talang och de har lyckats ta poäng av flera topplag såsom West Bromwich på bortaplan. Det är starkt och de är starka kandidater till att gå upp via något av de sätt som finns. Det var nog länge sedan det fanns så mycket optimism i Nottingham.

Båda lagen är bra och de göra vanligtvis något mål i matcherna. Doncaster drar dock oftast det kortaste strået. 1-3 är min gissning. 5% satsar jag på att båda lagen gör mål.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Doncaster Rovers - Nottingham Forest
Båda lagen gör mål
52 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *