För högt odds på överspelet i Carlisle – MK Dons

Ganska fint spelutbud idag och som så ofta så har jag hållit utkik efter intressanta över/underspel. Ett odds som har lockat är 1,98över 2,5 mål i Carlisle – MK Dons – en match som har genererat totalt 16 mål på de senaste 3 mötena.

Det är ett bra tillfälle för Carlisle att möta MK Dons då de bör ha fått ökat självförtroende efter att slagit ut Leeds i semin av Johnstone’s Paint Trophy och får åka till final på nya Wembley. Spelarna lär vilja visa att de ska ha en plats i den startelvan. Till idag får de också tillbaka cupspärrade lånspelarna Duffy och Marshall + Anyinsah från skada/sjukdom.

Motståndarna MK Dons har så enorma skadeproblem att t.o.m 40-årige coachen Alex Rae fick hoppa in i förra matchen. Minst 4 backar är borta (en femte testas idag) och det märktes i veckan mot Saints då de gjorde en del misstag. De jagar en play-off-plats så de lär nog ändå gå för tre poäng. De är laget som kryssar minst i ligan (4) och jag kan tänka mig att det blir en uddamålsvinst för nåt av lagen och att inget av lagen håller nollan. I höstas vann Carlisle borta med hela 4-3 och ifjol vann de hemmamötet med 3-2.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Carlisle - MK Dons
Över 2,5 mål
40 kr

2 kommentarer till “För högt odds på överspelet i Carlisle – MK Dons

  1. Daniel den skrev:

    MK Dons kan man ofta lita på för mål

  2. John den skrev:

    5-0 t.o.m. Det var oväntat ensidigt, trots Dons backskador. Jag blir så irriterad på mig själv att jag inte tippade 1:an också till de oddsen som fanns. Var ju så värd att testa..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *