Hull KR har chans att störa Warriors igen

Hemmapremiär för Wigan Warriors i Super League och det kommer garanterat bli en grym stämning när de tar emot Hull KR och sina fanatiska supportrar. Bortalaget har lyckats bra här under senare år och då det väntas en hård kamp så ser handikappet +10 på Hull KR väldigt generöst ut till 2,00 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/default.asp?” target=”_blank”>Bet365.

Båda lagen startade säsongen förra veckan genom att ta programenliga vinster mot seriens strykpåsar – Wigan vann mot Crusaders med 38-6 och Hull KR slog Salford med 30-12. Wigan har samma trupp idag igen medan Hull KR låter nyförvärvet Hodgson ersätter skadade Ratu. Matchen ser på förhand ut att bli hård och bortalaget har tillräckligt med attityd för att göra det svårt för favorittippade Wigan. De verkar trivas att åka till Wigans fina arena då de har vunnit 3 av de senaste 4 matcherna där. Även om överraskningslaget från ifjol, Hull KR, har tappat lite i slagkraft så är 2.00 för ett 10-poängshandikapp för högt och måste testas.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 21:00
Wigan - Hull KR
Hull KR (+10)
43 kr

3 kommentarer till “Hull KR har chans att störa Warriors igen

 1. Daniel den skrev:

  Jävlar, mannen plockar fram sin engelska bakgrund och tippar rugby. Jag har varit borta under kvällen men tydligen gick det inte så bra. Imponerande mod i vilket fall som helst.

 2. BetBots.se den skrev:

  Spännande sida!
  Hur ser statistiken ut för samtliga spel för alla tre? Ligger ni plus totalt?

 3. John den skrev:

  Daniel: hehe, jo Super League har precis dragit igång och det var inte mycket annat att tippa. Det stod 10-6 efter första halvlek men sen började Rovers göra misstag och tappade matchen helt. Typiskt då jag var så nära att tippa Hull FC (-4) istället (de vann 14-6)..

  Betbots.se: Man tackar :). Just nu går det rätt hyfsat för alla. Sammanlagt har vi en träffprocent på 52% och en ROI på 126%.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *