Inte mycket går rätt för QPR nu

I matchen mellan QPR och Doncaster har vi två lag med två helt olika formkurvor. I QPR är allt kaotiskt och de har 5 raka förluster, medan Doncaster har 2 raka vinster trots svåra matcher. Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet ger fina 2,30Doncaster (Draw no bet) som jag spelar utan att tveka. Även raka tvåan är värd att testa, men jag garderar då Donny inte har vunnit så många bortamatcher hittills.

Det kan inte vara många mungipor uppåt i QPR nuförtiden. Laget har förlorat 6 av de senaste 7 ligamatcherna och har inte tagit 3 poäng sen i slutet på december. De är riktigt tama framåt och har samtidigt släppt in mål i 19 raka matcher. Det har bara blivit 8 vinster på hela säsongen och de glider neråt mot nedflyttningsstrecket. Fansen är långt ifrån glada och det kan nog sätta lite extra press på dem då de spelar på Loftus Road idag.

Doncaster imponerar desto mer och ska tack vare sin stabilitet kunna ta en vinst idag. Försvaret har spelat upp sig ordentligt och de har hållit nollan i de 3 senaste matcherna. 1-0 hemma mot Forest och 2-0 borta mot Wednesday imponerar. Framåt har de en formstark Billy Sharp som ska kunna ge utdelning för lagets fina spel.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
QPR - Doncaster
2*
47 kr

4 kommentarer till “Inte mycket går rätt för QPR nu

 1. Daniel den skrev:

  Tydligen var det dags att vinna just i dag för drottningarna. No luck there

 2. Daniel den skrev:

  får se vad viktor gör senare. Han har ju ett tips som måste in senast imorgon.

 3. John den skrev:

  Osis att det blev just idag ja. Men samtidigt borde man kanske inte ha varit chockad då de desperat behöver poäng.

 4. Daniel den skrev:

  alla är i desperat behov av poäng så vafan… Jag tycker det var rätt tips. Jag kan vara väldigt subkjetiv kanske…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *