Bayern München stärkta av Champions League

Efter segern i Champions League mot Fiorentina möter de nu ett mycket svagare motstånd. Som efter en tuff backe som planar ut så borde de kännas lite lättare och det kan trummas på en del. Jag tippar att Bayern München leder i halvtidUnibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Nuremberg eller Nürnberg har ett tufft liv i Bundesliga. De huserar nu på den näst sista platsen i Tyskland. I dag får de besök utav en utav utmanarna till seriesegern, Bayern München. Självförtroendet borde inte vara på topp.

Bayern saknar Ribéry till matchen och det måste svida. Det borde minska deras chanser till en väldigt målrik match. Den senaste tidens målorgier från deras sida har dragit ner oddsen på överspel till låga 1,50 på de flesta ställen. Det spelet har inte så mycket värde här. Bayern är dock bra på att etablera sig tidigt i matchen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 15:30
Nürnberg - Bayern München
2 (1a halvlek)
55 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *