Champions league bjuder på mål

Bayern München möter Fiorentina i en förhoppningsvis sprudlande match. Oddset på att det blir 3 mål eller fler är 1,78Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt och det hoppar jag på.

Bayern München var illa ute i gruppspelet men lyckades ta sig vidare. Nu är de i bättre form och har kanske ett av Europas bästa ytterspel med Robben och Ribéry. Om de har en bra dag så osar det hett för de flesta lag. Den senaste tiden har Bayern spottat in mål på mål och Robben är en av spelarna i riktig toppform. Han ”tror” själv på vinst med 6-0….

Fiorentina är inte alls lika bra utan Mutu som återigen har varit en jubelåsna och tagit otillåtna medel. Mutu som räknas till en av Rumäniens bästa anfallare genom tiderna är så klart saknad och Fiorentina är förnärvarande ett skadat lag. Bayern vinner nog med några mål.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 20:45
Bayern München - Fiorentina
Över 2,5 mål
44 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *