Newcastle och Preston drabbar samman

Newcastle lyckas safta in ganska mycket mål just nu. Preston är väldigt ojämna och släpper. Andrew Carroll kan säkert knoppa in en och annan boll i dag. Över 2,5 mål ger mig 1,93Pinnacle vilket känns spelvärt.

Newcatles mål är att gå raka vägen upp igen efter förra årets skrattretande debacle. Jag måste erkänna att jag tar lite tjusning att se storlag skita till det ordentligt. John är ju ett fan till detta nordliga lag och andras olycka är min lycka så klart. De har ett bra lag även om de säkert överskattas av motståndarna. Den långe Carroll passar perfekt för Championship tycker jag. Det börjar visa sig också så sakteliga.

Preston har varit svängiga i år. Dåligt spel, tranarbyten och allmäna oroligheter i klubben har gjort att de är långt ifrån att hota lagen på kvalplats. Ferguson lyckas inte få försvaret att fungera och väntas ändra om bland försvararna igen. Det ingjuter nog inte större säkerhet. Jag som wolves-supporter vet allt vad Niell Collins kan göra i försvaret…

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Newcastle - Preston
Över 2,5 mål
57 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *