Hull får kämpa för segern mot Crusaders

Hull FC har fått en drömstart på den nya säsongen med 2 starka segrar. Idag är det lite tuffa förhållanden när de ska möta fjolårets slagpåse Crusaders nere i Wales. De ska vinna matchen men jag lägger en peng på att det inte blir med någon jättestor marginal. Att Hull FC vinner med 1-12 poäng finns till 3,10 hos William Hill.

Det finns en del saker som talar emot att Hull vinner klart idag. Crusaders har spelat upp sig jämfört med ifjol. De gjorde det bra mot topplaget Leeds (trots 6-34) och vann övertygande senast mot Salford. De har flera gamla Hullspelare i laget som lär vara extra taggade till att visa vad de går för. Planen i Wrexham klarade inspektion i förmiddags men då underlaget inte förväntas vara det bästa så kan det försvåra att ta poäng.

Skadeläget i Hull är inte speciellt ljust. Danny Tickle är borta, vilket är ett avbräck då han har sparkat in deras flesta mål hittills. Nyckelspelaren och kaptenen Sean Long har satts som 50/50, men ryktena säger att han inte kommer att spela. Dessutom är deras andra half-back Richard Horne också rankad 50/50.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 16:00
Crusaders - Hull FC
Hull FC (med 1-12 p)
22 kr

3 kommentarer till “Hull får kämpa för segern mot Crusaders

  1. John den skrev:

    En ynka try fattades..Men starkt av Crusaders att vinna ändå.

  2. Daniel den skrev:

    Efter att hull bara fick en try så kändes det farligt och crusaders tog mycket riktigt 6 poäng efter

  3. John den skrev:

    Hade kunnat ta handikappet på Crusaders men var inte så lockande till ca. 1,80 och då jag förväntade mig att klassen skulle lysa igenom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *