Huddersfield spelvärt till 2,00

Jag har dragit på mig en kraftig förkylning så det blir ett par kortare rekar innan jag slänger mig ner i TV-soffan. I rugbyns Super League så verkar Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet ligga efter med oddssättningen och jag måste passa på att spela. Huddersfield Giants finns till fina 2,00 borta mot Hull KR (som ligger på 1,80). Oddsen ligger annars tvärsemot på de flesta andra bolagen, vilket jag ser som rätt då Giants känns starkare i år.

Hull KR tappade allt i andra halvlek borta mot Wigan senast och förlorade med klara 32-6. De gjorde mycket misstag och hade ingenting framåt alls. De känns svagare än ifjol och skadorna på Galea och Briscoe har varit kännbara. De har dessutom rätt dåligt facit mot Giants på senare år.

Läget är däremot ljusare i Giants. Den offensivt mycket viktiga kaptenen Brett Hodgson är tillbaka från skada och går rakt in i laget. Han kan göra skillnaden mellan dessa två lag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 16:00
Hull KR - Huddersfield
2
45 kr

3 kommentarer till “Huddersfield spelvärt till 2,00

 1. Daniel den skrev:

  Håll dig borta från mig din pestspridare 🙂

 2. John den skrev:

  Hehe, du blir säkert smittad av nån annan. Alla är ute efter dig..

  Rovers blir nollade i matchen t.o.m. Man får tacka för det oddset.

 3. Daniel den skrev:

  jag får väl tacka dig också. Ryggade och prickade in 174 sköna småpengar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *