Bari och Milan bjuder upp till dans

Jag har tidigare litat på Baris förmåga till att störa topplagen. Denna gång möter de Milan och jag tror det kommer att krävas mål för att ett av lagen ska gå i från matchen med segern. Över 2,5 mål ger 2,04Pinnacle.

Bari vinner ganska få matcher just nu men får alltid med sig ett eller två  mål. 7 av de 10 senaste matcherna har de hjälp till i målproduktionen så att den slutat på 3 mål eller mer. Barreto ligger 4 i skytteligan och hoppas på fler mål i dag.

Milan hoppas att ett flertal spelare kan spela i dag som annars är lite tveksamma. Milan har dock ett ganska brett lag och även om inte t.ex. Seedorf kan spela har de ett bra lag. 6 utav deras 10 senaste matcher har slutat med 3 mål eller mer.

Min mage och hjärna är faktiskt överens för en gångs skull och jag tippar på över 2,5 mål.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 20:45
Bari - Milan
Över 2,5 mål
59 kr

3 kommentarer till “Bari och Milan bjuder upp till dans

  1. Daniel den skrev:

    Bari missar straff i 88e. Döda mig

  2. Daniel den skrev:

    Den matchen skiter väl jag i 😉 Inte jag som förlorade något då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *