Fint odds på att mål görs av både Atlético & Barca

Jag måste bara tipsa om nåt jag ser som ett bjudodds. Ladbrokes ger 1,72 på att båda lagen gör mål i Atlético Madrid – Barcelona, vilket är rätt mycket högre än de flesta andra bolagen som har odds på runt 1,50 eller under. Jag spelar det utan att tveka med tanke på historiken och dagens förutsättningar.

De flesta verkar vara inne på att det kommer som vanligt bli en målrik historia och jag har svårt att säga emot. På de 6 senaste matcherna har det blivit 34 mål mellan dessa två lag. Båda lagen har gjort mål  i alla dessa möten. Atléticos försvar är alltid opålitligt men de har fina offensiva spelare. Det är sällan Barca inte gör mål och det vattnas säkert i munnen på dem när de ställs mot ett försvar med Ujfalusi, Perea & Co. Att Barca dessutom saknar en hel drös backar gör inte saken sämre heller. Oddset spelas utan att tveka.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 21:00
Atlético Madrid - Barcelona
Båda lagen gör mål
48 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *