Hungrigt Falun brukar göra det bra mot Helsingborg

FC Helsingborg är normalt sett ett starkt hemmalag i innebandyns superliga, men de har haft det riktigt svårt att vinna här mot Falun de senaste åren. Bortalaget har bra form och allt att spela för då de jagar den sista slutspelsplatsen. 3,15Falun hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet känns för högt för att inte testa med en liten peng.

Helsingborg har av någon anledning svårt för att möta Falun. De har bara vunnit 1 av de 9 senaste matcherna mot dem och det var när de lite turligt vände och vann med 8-7 i höstas. Annars har Falun ett bra facit och har t.o.m vunnit nere i Skåne 3 av de 4 senaste gångerna. Helsingborg är mer eller mindre klart för slutspel medan Falun kan gå upp på den sista slutspelsplatsen om de tar minst en poäng idag. Falun lär garanterat vara hungrigare, och tillsammans med det psykologiska övertaget de har så finns det spelvärde i 2:an. Lägg även till att de är obesegrade de senaste 6 matcherna och har gjort imponerande insatser mot AIK och Warberg.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 16:00
Helsingborg - Falun
2
47 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *