Messi kommer att göra det jobbigt för Atléticos försvar

Det blir ett spel till i matchen mellan Atlético Madrid – Barcelona ikväll. Att Lionel Messi gör mål spelas till 2,10 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet. Messi har gjort hela 6 mål på de 3 senaste matcherna han har startat mot Atlético. Ifjol blev det t.o.m ett hat-trick när de möttes i cupen i Madrid. Med tanke på hur mediokert Atléticos försvar är och hur svårt de har haft mot honom tidigare gånger så ses 2,10 som ett fint odds. Lägg även till att Messi har gjort 4 mål på de 3 senaste matcherna och är i finfin form överlag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 21:00
Atlético Madrid - Barcelona
Messi gör mål
45 kr

2 kommentarer till “Messi kommer att göra det jobbigt för Atléticos försvar

  1. John den skrev:

    Typiskt, var så nära att ta Forlan som målskytt till 3,30 också. Det var det stabilaste jag sett Atlético spela på länge, Barca hade inte mycket framåt.

  2. Daniel den skrev:

    Jag vet hur smärtsamt det är när man väljer fel 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *