Douglas Murray är redo att smälla på

Unibet erbjuder alltid en massa specialspel från de stora mästerskapen. De olympiska vinterspelen är inget undantag. Jag har hittat 2 stycken ”Head to Head” som jag finner spelvärda.

Det första spelet är att Douglas Murray blir utvisad fler minuter än Johny Oduya totalt under hela turneringen. Backbjässen Murray väger 109 kg och är 191 cm lång, 20 kg mer än Oduya och 9 cm längre. Han kommer att agera polis åt Foppa och de övriga i det svenska laget. Att tacklas hårt och slåss är hans signum, vilket kommer att sätta skräck i motståndarna. Johny Oduya är också en back med tuff spelstil. När han spelade i Sverige blev han utvisad 3 minuter per match, men efter flytten till NHL 2006 så har de sjunkit till 0,57 minuter per match. Douglas Murray är utvisad 0,92 minuter per match i sin NHL karriär.

Här nedan kan ni se Douglas Murrays tackling på Alexie Morozov i mötet mot Ryssland i VM 2008. I och med tacklingen blev Ryssland av med en av sina bästa spelare och laget kom i obalans. De svenska TV-tittarna röstade Douglas ”Hulken” Murray till matchens spelare, trots att han bara spelade en halv period innan han fick matchstraffet. I tidningarna dagen efter hyllades han som en hjälte. Synd bara att Sverige förlorade matchen. Med blott 5 sekunder kvar att spela sköt Alexander Ovetjkin in 3-2 till Ryssland.

Det andra spelet är att Nicklas Bäckström gör fler mål än Peter Forsberg totalt under hela turneringen. Peter Forsberg har haft stora skadeproblem under lång tid med bland annat fot och revben. Självklart blir det svårt att spela på topp då. Även om han spelar alla matcher och gör det med bravur så passar han hellre än skjuter. Nicklas Bäckström är i sitt livs form.. Han har gjort mest mål av alla svenskar och femtonde bäst av alla spelare i NHL.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 01:30
Douglas Murray - Johny Oduya
Murray mer utv
19 kr
Tor 01:30
Nicklas Bäckström - Peter Forsberg
Bäckis fler mål
19 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *