Man City får det tufft på Britannia Stadium

Dags igen för Stoke och Manchester City att mötas, bara några dagar efter att Stoke lyckats få med sig 1-1 från Manchester i FA-cupen efter en fin insats. Det lär bli tight men det är liten fördel för Stoke som nu spelar hemma. Jag spelar Stoke (Draw no bet) till 2,27 hos 188bet.

Efter ett riktigt mediokert avslut på 2009 så har Stoke börjat levererat igen. De är fortfarande obesegrade under nya året och har börjat plocka segrar hemma igen (4 på de 5 senaste). Fansen är bland de mest högljudda i ligan och det kan inte vara för kul att åka till Stoke en tisdagskväll och spela. Speciellt för ett Man City som sällan gör det bra borta annars heller. Stoke jobbar alltid stenhårt och har ett fysiskt och helhjärtat spel som Man City kan få problem med. Jag har blivit mindre imponerad av bortalagets inställning vid ett flertal tillfällen den här säsongen och jag tror ett X är det bästa de kan få med sig idag. Ifjol slutade det 1-0 trots att Man City hade en man mer i mer än en halvlek.

Stoke saknar formstarke Etherington idag, men en Tuncay, som har både skills och inställning, är ingen dålig ersättare alls. Värre problem i Man City då bäste målskytten Tevez är kvar i Argentina efter att hans fru har fött barn. Bellamy och Kompany är skadade och trion Ireland, Wright-Phillips & Petrov är inte helt 100%, även om det ser ut som om de kan medverka idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Tis 20:45
Stoke - Man City
Stoke*
47 kr

2 kommentarer till “Man City får det tufft på Britannia Stadium

  1. John den skrev:

    Sån flyt Man City har, de var urusla och skapade knappt nåt på hela matchen. Och sen borde Stokes mål godkänts på övertid.

  2. Daniel den skrev:

    Surt för dig. När jag såg tipset skita sig trodde jag först att du hade flyt som fick kryss. Tänkte helt fel…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *