Borås mediokra form straffar dem

Borås är verkligen ur form och det borde ett lag som Malmö kunna ta vara på. Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt bjuder oss på 1,90 för skåneseger.

Borås kommer inte vinnande ur många matcher nu. Den senaste segern kom på övertid mot bottenlaget Sundsvall och det är ju föga imponerande. Innan de började förlora var och varannan match så var de ett okej lag så man kan inte räkna bort dem helt.

Malmö har jag sett som lite överskattat men är i motsats till Borås i en mördande form med 8 raka segrar varav några dock är efter förlängning. Självförtroendet måste vara på topp. Jag kan utan problem se Malmö vinna 65-70% av matcherna här som lagen är uppställda nu vilket gör oddset 1,90 till mycket attraktivt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 19:00
Borås HC - Malmö Redhawks
2
60 kr

1 kommentar till “Borås mediokra form straffar dem

  1. Daniel den skrev:

    Jag tror definitivt att Malmö kan göra 6 mål i sista perioden. Mycket plausibelt. Starkt jobbat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *