November slutar i dramatik

Det var jämnt in i det sista när Oddskampen.se avslutade tävlingen för November månad. Inför sista dagen låg Viktor 80 kronor före John efter att den senare missat sitt spel på El Clásico. Derbyt mellan Blackpool och Preston fick bli avgörande. Viktor trodde på Blackpool medan John kände mer osäkerhet och valde handikapp-spelet, som innebar att Preston började matchen i ledning. Matchen, som visades på Unibet för medlemmar, innehöll flertalet goda målchanser för båda lagen men slutade enbart 1-1. Resultatet tog John upp på första plats för sin första seger i Oddskampen.

Oddskampen inleddes med en hel del missar under Europaspelet som visade sig vara en hård nöt att knäcka. Vi spelade upp oss, men undertecknad hade en tung månad till slut ändå.

Bäst odds lyckades John roffa åt sig då han fick oddset 3,20 på att spela X i Grekland – Ukraina. Han fick även in sitt underspel på matchen. Enligt honom själv så var det en vändpunkt i hans tippande. Inte bara för månaden utan en brytpunkt för en hel del oflyt tidigare under tävlingen. Efter segern satt allt fler tips och han stod som segrare till sist.

Största vinsten (127 kr) stod Viktor för när han spelade en dubbel som fokuserade på Rögles målsnålhet och Färjestads hemmastyrka. Färjestad klarade utan problem av Modo, som då inte hade Forsberg i laget, och Rögles match mot Södertälje slutade med mindre än 5,5 mål.

Viktor håvade inte bara in den största vinsten utan även den största missen, då han spelade 100 kronor av sin kassa på att Sevilla skulle slå Stuttgart hemma till det blygsamma oddset 1,48. Matchen slutade oavgjort och näpet fick han fundera på vad som gick fel.

oddskampen under november

oddskampen under November

Omröstningen som pågick under månaden undersökte vilken sport man helst spelar på. Det visade sig att det var oddset och inte sporten som bestämde mest vad man spelade på.

Nu inleds en ny månad med ny omröstning, ny tävling, nya uppdateringar och nya skrällar. Rösta, läs, kommentera, skratta åt, och med, oss även under kommande månad. Jag hoppas att jag kan fira nyår men en färsk seger i Oddskampen. Lycka till med tippandet!

1 kommentar till “November slutar i dramatik

  1. Viktor den skrev:

    Jag tror jag ledigt Oddskampen flest dagar men vad gör det när man inte leder i slutet av månaderna 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *