Twente är i storslagen form

I Holland byts de bra lagen ut med jämna mellanrum. Ett tag var det Willem II, sedan fick AZ känna på hetluften, men dessa lag får bara vistas ett tag på tronen innan de faller igen. PSV och Ajax är väl de enda två konstanterna i Eredivisie. I nuläget är det Twente som ångar på i ligan i storslagen sil. Sju raka segrar talar sitt tydligen språk och tändvätska så att det sprutar över inför mötet med turkiska Fenerbahçe. Vinner de matchen hamnar de på samma poäng vilket innebär att inbördes möte räknas. Första matchen vanns av Twente i Turkiet vilket var oerhört starkt. I korthet kan man säga att om Twente vinner matchen idag ligger de riktigt bra inför den avslutande gruppspelmatchen. Det är motivation.

Fenerbahçe saknar några viktiga kuggar och turkiska lag lever ofta på deras hemmastyrka. Blir tufft idag och oddset 2.15 på Nordicbet är riktigt generöst.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:00
Twente - Fenerbahçe
1
50 kr

5 kommentarer till “Twente är i storslagen form

 1. Daniel den skrev:

  Kavalkad i missade chanser. Båda lagen skulle ha gjort fler mål än vad som blev och Twente skulle ha vunnit. Men så är det ibland tyvärr

 2. Daniel den skrev:

  Surt att se mitt alternativ: AEK – Everton U 2.5 mål gå in också…

 3. Daniel den skrev:

  och mitt övertips på man city. Sug mitt finger fru fortuna

 4. John den skrev:

  Har du inte lärt dig läxan från förra månaden? Vi kan inte tippa på Europa League så undvik 😉

 5. Daniel den skrev:

  Alldeles för envis för att lära mig saker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *