Preston kan göra det jobbigt för Blackpool i derbyt

Det verkar som om en del tror att Blackpool ska ta ännu en stabil seger på hemmaplan ikväll mot Preston. Med tanke på att det är ett hett derby mellan de två klassiska lagen, och att Preston har lyckats bra på Bloomfield Road de senaste åren, så väljer jag att satsa på Preston +0,5 till 1,86Betfair.

Jag brukar i regel avstå att satsa på favoriterna när det är såna här derbyn, då förutsättningarna inte kan räknas på samma sätt. Annars vet jag att Blackpool är obesegrade hemma ännu och bara har släppt in 3 mål sammanlagt. Preston har ett avbräck i mittbacken Mawene som blev långtidsskadad senast. De har annars sett bleka ut framåt det senaste och har inte den bästa formen.

Men nu är det som sagt derby och allt detta spelar mindre roll ikväll. Det lär bli en hård kamp och Preston kan mycket väl arbeta till sig minst ett kryss. Ifjol lyckades de vinna med 3-1 här och året innan slutade det 0-0.

Viktor tippade på Blackpool igår kväll så vår tävling kan mycket väl avgöras på resultatet i den här matchen. För dig som är intresserad så går det att streama matchen på Unibet om du är medlem. Jag lär ta mig en liten titt i alla fall 🙂

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 20:45
Blackpool - Preston North End
Preston +0,5
43 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *