Både Inter och Roma gör mål

Inter-Roma ikväll ser ut att bli ett underhållande möte. Tidigare år har det blivit målrikt och sevärt när de här lagen har mötts på San Siro. Jag hittade oddset 1,82 på att båda lagen gör mål (Betsson) och jag tvekar inte på att satsa.

Inter öser in mål hemma där de är bäst i ligan med sina 15 mål på 6 matcher. De är dock inte alltid så solida bakåt vilket 5-3 mot Palermo och 2-2 mot Dynamo Kiev nyligen vittnar om. Roma släpper oftast in åtminstone ett, tack vare sitt virriga försvar, men de hotar ofta framåt också. Vucinic satte äntligen en balja sist och har säkert bättre självförtroende nu.

Roma verkar trivas i Milano där de har fått med sig en del fina kryss och segrar de senaste säsongerna. Matchen känns rätt öppen även om Inter är storfavoriter. Båda lagen har gjort mål i det här mötet (i ligan och cupen) alla gånger utom ett sedan 2006, så tipset känns värt att satsa på.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 20:45
Inter - Roma
Båda lagen gör mål
37 kr

2 kommentarer till “Både Inter och Roma gör mål

  1. John den skrev:

    Tack, den kändes rätt bra på förhand även om jag förväntade mig ännu fler mål. Blev förvånad över oddset då de flesta andra gav runt 1,65.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *